© Powered by SiteSpirit

 
logo_overlay.gif

Engels Nederlands

Caribe Car Rental - De beste huur auto's van Bonaire!


Welkom bij Caribe Car Rental Bonaire. Wij zijn een nieuw en klein auto verhuurbedrijf (sinds november 2010) met al ongeveer 19 jaar ervaring in de autoverhuur wereld. Wij geven u alle service die u nodig heeft in combinatie met de beste deals van het eiland. Bij Caribe Car Rental krijgt u onbeperkte kilometers en wij hebben een gratis ophaal service overal op Bonaire. Of u nu op zoek bent naar het huren van een  fantastische pickup trucks of een degelijke economy auto; wij hebben verschillende huurauto's die voldoen aan uw voorkeuren. 

Onthoudt dat Caribe Car Rental er is voor de beste service en voor de beste deals op het eiland Bonaire!


Te koop

578983_572668736113355_1974437451_n(1).jpg

Regelmatig heeft Caribe Car Rental auto's en pickups te koop. Voor het recente verkoop aanbod kunt u links kijken bij te koop.


Wijze van betaling

Wij accepteren en ontvangen bij voorkeur betalingen met Master Card, Visa, Discovery, PIN (Maestro) of Cash. Voor meer informatie neem een kijkje bij " Maak een reservering" en dan bij Card Type.


Locatie van ons kantoor

Ons kantoor is gevestigd aan de Kaya Industria z/n. Dat ligt aan de eerste rontonde wanneer u van het vliegveld af komt. Het ligt tegenover het Bonaco tankstation. U kunt zelf naar ons kantoor komen of wij kunnen vervoer regelen voor u. Wij halen u gratis op. Als u uw vakantie naar Bonaire al geboekt hebt, kunt u ook meteen een reservering maken of ons benaderen voor alle vragen die u heeft. 
Bonaire Informatie


The Bonaire Information Site, InfoBonaire                    Tourism News, The Bonaire Insider


Caribe Car Rental is het nieuwste auto verhuur bedrijf op Bonaire met al 19 jaar ervaring en het is erg dichtbij het vliegveld van Bonaire gevestigd. Of u nu gaat duiken op Bonaire, Windsurfen op Bonaire, Zaken doen op Bonaire of gewoon een relaxte vakantie op Bonaire; Caribe Car Rental heeft alle auto's en trucks die aan uw verwachtingen voldoen. Voor service van AB naar C, voor een Total verhuur pakket, voor alle Island informatie en voor Budget deals, Caribe Car Rental weet hoe een Car Rental moet zijn.


©2010-2015 Caribe Car Rental, Kaya Industria z/n
Telefoon: (+599) 7176050  |  Fax (+599) 717 6721  |  mobile (+599) 7868080 Mail: info@caribebonaire.com